Puery - Top produkt
Tmavé čaje neboli čaje typu "Puer", u kterých bylo po první částečné fermentaci (ne oxidaci) a usušení provedeno ještě další proces zpracování. Tímto vzniká tzv. čaj vyznačující se svou zemitou chutí a mnoha tvarů.
V případě „sheng“ puerů „zelených“ došlo k jejich napaření a slisovaní do nerůznějších tvarů.
U „shou“ puerů neboli „tmavých“ proběhla ještě jedna uměle vyvolána fermentace, pro další usušení čí slisování.


Elephant Green Puer Bing
| Čína |
|
|---|


Sa Bang
| Laos |
|
|---|


Menghai Zhuan Cha
| Čína |
|
|---|


Lao Shu Bing Puer
| Čína |
|
|---|


Tuo Cha Puer
| Čína |
|
|---|


Bai Ya Bing Cha
| Čína |
|
|---|


Emperor Bing Puer
| Čína |
|
|---|


Qing Zhuan cha " Zelená cihla"
| Čína |
|
|---|


Zhuan cha "Cihla"
| Čína |
|
|---|

