Zhuan cha "Cihla"

Příprava
Množsví na nálev:
10g - 600ml | 5-8g - 300ml
Louhování:
před nálevý doporučujeme rychlé prolití (propláchnutí) vroucí vodou
1. nálev: teplota vody 95°C, louhovat do 2 minut
2. nálev: teplota vody 95°C, louhovat 3 minuty
3. nálev: teplota vody 95°C, louhovat 3 minuty
Uvedená příprava je čistě orientační. Záleží na kvalitě vody a chutí každého z nás.
Skladujte v suchu a temnu.
| Druh Pueru |
|
|---|---|
| Země původu | Čína |
| Region | Yunnan |
| Obsah Teinu |
|
| Vůně | Sladká, Sytá, Dřevitá, Hutná, Zemitá |
| Chuť | Silná, Sladká, Hladká, Dřevitá, Zemitá |
| Počet nálevů |
|
| Značky kvality |
|
| Druh Pueru |
|
|---|---|
| Země původu | Čína |
| Region | Yunnan |
| Obsah Teinu |
|
| Vůně | Sladká, Sytá, Dřevitá, Hutná, Zemitá |
| Chuť | Silná, Sladká, Hladká, Dřevitá, Zemitá |
| Počet nálevů |
|
| Značky kvality |
|











