Gyokuro Kyoto - Gramáž čaje: 50g

Příprava
Množsví na nálev:
9g - 600ml | 6g - 300ml | 1 polévková lžíce je 3g
Louhování:
1. nálev: teplota vody 80°C, louhovat do 2 minut
2. nálev: teplota vody 85°C, louhovat 2 minuty
3. nálev: teplota vody 90°C, louhovat 3 minuty
Za studena: Ledová voda, louhovat 3 ,imuty (opakovat). S použitím překapávání přes kostky ledu louhovat 30 minut.
Skladujte v suchu a temnu.
| Země původu | Japonsko |
|---|---|
| Region | Uji |
| Obsah Teinu |
|
| Vůně | Sladká, Trávová, Svěží, UMAMI, Jemná |
| Chuť | Silná, Sladká, Trávová, Hladká, UMAMI |
| Počet nálevů |
|
| Značky kvality |
|








